Celková čiastka
Zostávajúci čas
V tomto rýchlom recepte jednoznačne dominuje zelená. Ak ste zvedaví, aké sú ingrediencie na tento chutný pokrm, nech sa páči, tu sú.
INGREDIENCIE:
1 hrnček ryže
200g hrášku
2 hrste čertvo natrhanej bazalky
1 konzerva tuniaka
trošku masla
10g parmezánu
smotanu podľa potreby
soľ, korenie
olivový olej
POSTUP:
1. Ryžu uvaríme pomerom 1: 2 s kúskom masla a 1ČL soli.
2. Do vriacej vody vhodíme hrášok na jednu minútu. Následne hrášok zlejeme, ale necháme si trochu vody.
3. Uvarený hrášok rozmixujeme s bazalkou, olejom, parmezánom a korením.
4. Do uvarenej ryže pridáme pyré, zjemníme smotanou.
5. Podávame s tuniakom a nastrúhaným parmezánom.
TIP: Skúste nahradiť bazalku mätou. Hrášok a mäta je ako Rómeo a Júlia.
Dobrú chuť!
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): Cuketový koláč
Na skok do kuchyne (2): Grécke Kritaraki
Na skok do kuchyne (3): Polievka z červenej šošovice
Na skok do kuchyne (4): Guľáš s kalamárom
Na skok do kuchyne (5): Palacinky so zeleninovo - mäsovou plnkou
Na skok do kuchyne (6): Ako si založiť kvások
Na skok do kuchyne (7): Ako si upiecť pšenično-ražný kvaskový chlieb
Na skok do kuchyne (8): Cvikla po burgundsky
Na skok do kuchyne (9): Šalát so šošovicou a obilninou quinoa
Na skok do kuchyne (10): Krémové rizoto so zelenou špargľou
Na skok do kuchyne (11): Kuracie prsia v tekvicovo-petržlenovej omáčke
Na skok do kuchyne (12): Tofu šalát
Na skok do kuchyne (13): Cuketové placky s tofu
Na skok do kuchyne (14): Hovädzie plátky v pikantnej omáčke
Na skok do kuchyne (15): Domáce lokše
Na skok do kuchyne (16): Rybacia polievka
Na skok do kuchyne (17): Raňajkový koláč
Na skok do kuchyne (18): Tortila so šunkou, syrom a avokádom
Na skok do kuchyne (19): Špenátové rizito
Na skok do kuchyne (20): Podnikateľské rezne
Na skok do kuchyne (21): Račianska krkovička
Na skok do kuchyne (22): Varená jablková torta
Na skok so kuchyne (23): Východniarske džatky
Na skok do kuchyne (24): Hríbová omáčka
Na skok do kuchyne (25): Domáci šalát z tresky
Na skok do kuchyne(26): Šafránové rizoto
Na skok do kuchyne (27): Pirohy s kurkumou a bryndzou
Na skok do kuchyne (28): Domáce müsli
Na skok do kuchyne (29): Mečúň v paradajkovej omáčke
Na skok do kuchyne (30): Letný cheesecake
Na skok do kuchyne (31): Recept na úžasné slávky
Na skok do kuchyne (32): Cuketové cestoviny so slaným pudingom
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram