Celková čiastka
Zostávajúci čas
Máte doma mrazený špenát? Je niekoľko možností, čo s ním. Jednu z nich nám v novej časti seriálu Na skok do kuchyne predstavuje Lenka z Malinova, ktorej asistuje dcéra Hanka.
INGREDIENCIE
5 PL olivový olej
1-2 strúčiky cesnaku
400g mrazený špenát
250g ryža
250ml šľahačková smotana
hobliny parmezánu
POSTUP:
1. Na oleji do zlatista opražíme nadrobno nakrájané strúčiky cesnaku.
2. Mrazený špenát pridáme k cesnaku a premiešavame postupne, kým sa špenát roztopí celý.
3. Ryžu uvaríme osobitne al dente a pridáme ju k špenátu.
4. Všetko dobre premiešame a na záver zjemníme šľahačkovou smotanou.
5. Privedieme do varu a celé povaríme ďalších 15 - 20 minút. Servírujeme s hoblinami parmezánu.
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): Cuketový koláč
Na skok do kuchyne (2): Grécke Kritaraki
Na skok do kuchyne (3): Polievka z červenej šošovice
Na skok do kuchyne (4): Guľáš s kalamárom
Na skok do kuchyne (5): Palacinky so zeleninovo - mäsovou plnkou
Na skok do kuchyne (6): Ako si založiť kvások
Na skok do kuchyne (7): Ako si upiecť pšenično-ražný kvaskový chlieb
Na skok do kuchyne (8): Cvikla po burgundsky
Na skok do kuchyne (9): Šalát so šošovicou a obilninou quinoa
Na skok do kuchyne (10): Krémové rizoto so zelenou špargľou
Na skok do kuchyne (11): Kuracie prsia v tekvicovo-petržlenovej omáčke
Na skok do kuchyne (12): Tofu šalát
Na skok do kuchyne (13): Cuketové placky s tofu
Na skok do kuchyne (14): Hovädzie plátky v pikantnej omáčke
Na skok do kuchyne (15): Domáce lokše
Na skok do kuchyne (16): Rybacia polievka
Na skok do kuchyne (17): Raňajkový koláč
Na skok do kuchyne (18): Tortila so šunkou, syrom a avokádom
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram