Celková čiastka
Zostávajúci čas
Na všetkom, čo nám príroda ponúka na konzumáciu je úžasná práve variácia dostupných potravín. Cuketové placky s tofu predstavuje Peter Kulhány.
INGREDIENCIE
cuketa 600g
kyslá smotana 150g
listový šalát 400g
tofu 400g
pohánková múka 200g
cherry paradajky
vajcia 4ks
cesnak 4 strúčiky
olej
POSTUP
Cesto na cuketové placky:
1. Nastrúhanú cuketu nasolíme, necháme odstáť a následne vyžmýkame.
2. Pridáme nastrúhané tofu, vajcia, pohánkovú múku, kyslú smotanu. Dochutíme soľou, korením a cesnakom. Všetko spolu premiešame.
3. Samostatné malé placky odpekáme na oleji z oboch strán.
4. Podávame na listovom šaláte s cherry paradajkami a jogurtovým dressingom.
Jogurtový dressing:
biely jogurt 200g
olivový olej 50ml
pažítka
soľ a korenie
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): Cuketový koláč
Na skok do kuchyne (2): Grécke Kritaraki
Na skok do kuchyne (3): Polievka z červenej šošovice
Na skok do kuchyne (4): Guľáš s kalamárom
Na skok do kuchyne (5): Palacinky so zeleninovo - mäsovou plnkou
Na skok do kuchyne (6): Ako si založiť kvások
Na skok do kuchyne (7): Ako si upiecť pšenično-ražný kvaskový chlieb
Na skok do kuchyne (8): Cvikla po burgundsky
Na skok do kuchyne (9): Šalát so šošovicou a obilninou quinoa
Na skok do kuchyne (10): Krémové rizoto so zelenou špargľou
Na skok do kuchyne (11): Kuracie prsia v tekvicovo-petržlenovej omáčke
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram