TopTip

Talianska kuchyňa oslovila kňaza Ľuboslava Hromjáka

Talianska kuchyňa oslovila kňaza Ľuboslava Hromjáka

Cirkevný historik, kňaz Ľuboslav Hromják zo Spišského Podhradia študoval v Taliansku. V našom kulinárskom seriáli Keď zasvätená osoba varí si pripravil Penne Rigate.

Redaktorka Mária Čigášová navštívila Spišské Podhradie, kde žije cirkevný historik, kňaz Ľuboslav Hromjak. Ten sa rozhodol pripraviť špecialitu z talianskej kuchyne: Cestoviny Penne Rigate s čerstvými paradajkami a parmezánom.

Vypočujte si náš recept

Ďalšie recepty zo seriálu Keď zasvätená osoba varí nájdete tu:

PRVÝ RECEPT Z NÁŠHO KULINÁRSKEHO SERIÁLU: Mäso na cibuli dekana Petra Staroštíka

Kňazi z košického UPC sa v kuchyni nestratia: Sen hladného študenta

Kde končia orechy z farskej záhrady: Salezián Vladimír Sopkanič pečie Baklavu

Keď zasvätená osoba varí (04): Kapustnica kňaza Martina Ďuračku chutí nielen na Vianoce

Dekan Jozef Pekár prezrádza svoj tip na bravčovú panenku

RECEPT: Ako chutí pečený losos s pyré zo špenátu od Ladislava Csontosa SJ

Kňaz Martin Ďuračka pečie veľkonočné jahniatko

Kňaz Miroslav Liška dokáže pripraviť kompletné obedové menu

Výkonný Sekretár KBS Ivan Ružička obľubuje taliansku kuchyňu

Ako kapucíni v obci Poniky získali za prichýlenie utečencov chutný boršč

 

Podobné články

Počúvajte naživo

Dodajte energiu našim vysielačom
Dodajte energiu našim vysielačom
Vyzbieraných je 999 €

Celková čiastka

6000 €

Zostávajúci čas

12 dní

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča
Darujte 2% Podporte vaše rádio Chcem byť patrónom Rádia Lumen

Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies