Celková čiastka
Zostávajúci čas
Vďaka rýchlej a jednoduchej príprave na mnohoraké spôsoby sú cestoviny veľmi populárne. A zdá sa, že populárne sú aj medzi našimi zasvätenými.
Cestoviny na najrozličnejšie spôsoby asi najviac spopularizovalo Taliansko. Ako ich dobre uvariť sme sa za tie roky naučili aj my na Slovensku. Vďaka rýchlej a jednoduchej príprave na mnohoraké spôsoby sú veľmi populárne. A zdá sa, že populárne sú aj medzi našimi zasvätenými. Redaktor Ľudovít Malík nahrával u Petra Štiebera školského kaplána, ktorý pripravil vynikajúce linguine s lososom.
Recept na cestoviny s lososom
Ingrediencie:
Postup:
Do osolenej vriacej vody dáme variť cestoviny a zatiaľ si pripravíme omáčku. Do panvice dáme olivový olej extra vergine, pridáme na plátky nakrájaný cesnak, ktorý podusíme. Následne ho vyberieme a do oleja pridáme cherry paradajky prekrojené na polovicu a dusíme. Keď sú paradajky v polovici dusenia, pridáme na kocky nakrájaného lososa a všetko spolu opekáme. Keď je losos hotový, pridáme uvarené cestoviny a dve až tri polievkové lyžice vody z cestovín. Všetko dobre premiešame a komu chutí cesnak, môže ho tam pridať. Naservírované cestoviny ešte posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram