Celková čiastka
Zostávajúci čas
Náš kolega otec Pavol Jurčaga z náboženskej redakcie nemá veľa času, aby mohol variť či vypekať koláče. Kvôli našej rubrike „Keď zasvätená osoba varí“ však urobil výnimku a pripravil jednoduché, no veľmi chutné jedlo.
Vypočujte si recept na našom podcaste:
Bravčové (kuracie) rezne v marináde
Pripravíme si marinádu, recept je tak na 1 – 1,5kg mäsa:
Rozbijeme 3-4 vajcia, pridáme 2-3 polievkové lyžice oleja, 2 polievkové lyžice kečupu, 2-3 strúčiky rozpučeného cesnaku, štipku kari, po čajovej lyžičke:
soľ
mleté čierne korenie
horčica
worchesterská omáčka
vegeta
majorán
červená paprika
Všetko spolu dobre premiešame, aby boli vajíčka riadne rozšľahané a postupne do marinády namočíme všetko mäso nakrájané na rezne – môže to byť bravčová panenka, bravčové karé alebo aj kuracie prsia. Mäso marinujeme minimálne z večera do rána, najlepšie 2-3 dni. Potom ho na panvici na oleji opražíme. Podávame s dusenou ryžou alebo hranolkami a so zeleninovým šalátom.
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram