Celková čiastka
Zostávajúci čas
V sobotu ráno po 7:30 vám Naty Žúreková Štefková predstaví recept na polievku, ktorú ste možno ešte nikdy nechutnali a pritom je tak jednoduchá. Nechajte sa prekvapiť.
Recept si môžete vypočuť TU.
INGREDIENCIE:
1 väčšia biela cibuľa
2 - 3 väčšie zemiaky
2 - 3 fenikly
200 ml smotany
voda, olej
soľ, biele korenie
feniklovú vňať a čerstvé chilli na ozdobu
POSTUP:
1. Očistíme cibuľu a nadrobno ju nakrájame. Na oleji ju dosklovita osmahneme. Následne pridáme na kocky nakrájané zemiaky a fenikel.
2. Všetko premiešame a zalejeme vodou tak, aby bola zmes ponorená vo vode.
3. Varíme s poodokrytou pokrievkou do zmäknutia. Ak je to potrebné, dolejeme vodu.
4. Do uvarenej zeleniny vlejeme smotanu, osolíme a okoreníme. Premiešame a plameň už vypneme.
5. Polievku rozmixujeme dohladka tyčovým mixérom.
6. Naberieme do taniera a navrch pridáme vňať z feniklu s chilli.
Dobrú chuť!
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne s Naty: Pečený losos v lístkovom ceste
Na skok do kuchyne s Naty: Tekvicovo-batátová polievka
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram