Celková čiastka
Zostávajúci čas
V mesiaci máj otvárame novú tému a pozornosť budeme venovať zvýšenému cholesterolu a diéte pri tejto diagnóze. Výživová poradkyňa Eva Blaho predstavuje Morčacie guľky.
INGREDIENCIE: 4 porcie á 250g
120 g ovsených vločiek
400 g mletého morčacieho mäsa
2 mladé cibuľky
2 strúčiky cesnaku
300 g kelu
2 vajcia
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
šťava z 1/2 citróna
mleté čierne korenie, soľ
POSTUP:
1. Kel nasekáme na drobné kúsky.
2. Vo väčšej miske vidličkou vyšľaháme vajcia, pridáme mäso, vločky, kel, nasekanú cibuľku, cesnak, bylinky. Dobre premiešame rukou.
3. Polievkou lyžicou tvarujeme guľky.
4. Rúru si rozohrejeme na 180°C. Guľky rozložíme na plech s papierom na pečenie. Pečieme približne 20 minút, po 10 minútach otočíme na druhú stranu.
Dobrú chuť!
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky
Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky
Na skok do kuchyne (3): CUKROVKA_Špenátové palacinky
Na skok do kuchyne (4): CUKROVKA_Kokosová pena
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram