TopTip

Na skok do kuchyne (6): ŽLČNÍK_Zapekané vločky

Na skok do kuchyne (6): ŽLČNÍK_Zapekané vločky

V našom kulinárskom seriáli predstavujeme aj rôzne inovácie a variácie. Dnes to budú zapekané vločky. Aj tento pokrm spĺňa všetky kritéria na diétu pri žlčníkových kameňoch.

INGREDIENCIE:

100g ovsených vločiek

1 banán

1 vajce

100 ml vody

mletá škorica a klinček

 

POSTUP: 

1. Očistený banán rozmačkáme na kašu, pridáme vajíčko, vodu a premiešame.

2. Pridáme vločky, koreniny a dobre premiešame.

3. Kašu vlejeme do zapekacej misky a posypeme škoricou. Pečieme vo vyhriatej rúre 25 min. na 200°C. 

Dobrú chuť!

 

Prečítajte si aj: 

Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky

Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky

Na skok do kuchyne (3): CUKROVKA_Špenátové palacinky

Na skok do kuchyne (4): CUKROVKA_Kokosová pena

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Podobné články

Počúvajte naživo

Potrebujeme vás!
Potrebujeme vás!
Vyzbieraných je 5126 €

Celková čiastka

6000 €

Zostávajúci čas

10 dní

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča
Darujte 2% Podporte vaše rádio Chcem byť patrónom Rádia Lumen

Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies