Celková čiastka
Zostávajúci čas
Prvýkrát vám v našom kulinárskom seriáli predstavujeme recept na nátierku. Výživová poradkyňa Eva Blaho ju odporúča najmä ľuďom, ktorí majú žlčníkové kamene. Dobrú chuť!
INGREDIENCIE: 4 porcie á 50g
200g tekvica hokkaido alebo maslová
1 muškátový oriešok mletý
štipka mletej škorice
citrónová šťava
soľ
POSTUP:
1. Tekvicu hokkaido nemusíme šúpať, maslovú ošúpeme.
2. Zbavíme jadierok, nakrájame na väčšie časti a dáme na plech.
3. Podlejeme vodou a dáme piecť cca 30 min. na 180°C.
4. Vyberieme, dáme do väčšej misky, pridáme korenie, šťavu a rozmixujeme. Dochutíme podľa potreby.
Dobrú chuť!
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky
Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram