TopTip

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Prvýkrát vám v našom kulinárskom seriáli predstavujeme recept na nátierku. Výživová poradkyňa Eva Blaho ju odporúča najmä ľuďom, ktorí majú žlčníkové kamene. Dobrú chuť!

INGREDIENCIE: 4 porcie á 50g

200g tekvica hokkaido alebo maslová

1 muškátový oriešok mletý

štipka mletej škorice

citrónová šťava

soľ

 

POSTUP:

1. Tekvicu hokkaido nemusíme šúpať, maslovú ošúpeme.

2. Zbavíme jadierok, nakrájame na väčšie časti a dáme na plech.

3. Podlejeme vodou a dáme piecť cca 30 min. na 180°C.

4. Vyberieme, dáme do väčšej misky, pridáme korenie, šťavu a rozmixujeme. Dochutíme podľa potreby. 

Dobrú chuť!

 

Prečítajte si aj: 

Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky

Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky

Na skok do kuchyne (3): CUKROVKA_Špenátové palacinky

Na skok do kuchyne (4): CUKROVKA_Kokosová pena

Podobné články

Počúvajte naživo

Potrebujeme vás!
Potrebujeme vás!
Vyzbieraných je 5126 €

Celková čiastka

6000 €

Zostávajúci čas

10 dní

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča
Darujte 2% Podporte vaše rádio Chcem byť patrónom Rádia Lumen

Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies