Celková čiastka
Zostávajúci čas
Marcové časti seriálu Na skok do kuchyne sa zaoberajú správnou diétou pri cukrovke. Dnes vám predstavujeme nielen rýchly sladký recept, ale aj potravinovú pyramídu cukrovkára.
INGREDIENCIE:
150 g nízkotučný tvaroh
50 g nízkotučný biely jogurt
1 ks vaječný bielok
1 PL sušený kokos
1 PL jačmenný slad
100 g maliny
vanilka, soľ
POSTUP:
1. Nízkotučný tvaroh a jogurt, slad a kokos vyšľaháme metličkami na hladký krém.
2. Bielok vyšľaháme samostatne na sneh a potom jemne primiešame do tvarohu s jogurtom. Krém necháme aspoň hodinu v chladničke.
3. Maliny opláchneme a necháme odkvapkať, väčšie kúsky môžeme prekrojiť.
4. Do pohára dáme na spodok ovocie a potom dáme vrstvu krému. Ozdobíme pár kúskami ovocia, lístočkom mäty a posypeme strúhaným kokosom.
Dobrú chuť!
Prečítajte si aj:
Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky
Celková čiastka
Zostávajúci čas
Info: +421 48/471 0810 Po-Pia 09:00-15:00 Facebook Instagram