TopTip

O nás

.

"Dohľad nad ochranou osobných údajov  ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z  a  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )
vykonáva v našej spoločnosti  ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ , emailový kontakt zo@eurotrading.sk. na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti."

Viac o ochrane osobných údajov Rádia LUMEN, spol. s r.o. nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. pre LUMEN KLUB, SIPO nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. newsletter nájdete tu.

 

 

Aktuálny program

    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.
    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča

Vaše úmysly 21.06.2018

  • Milí poslucháči, svoje úmysly modlitieb nám posielajte emailom na umysel@lumen.sk
  • Všeobecný úmysel apoštolátu modlitby na jún: Aby sociálne siete vyzdvihovali solidaritu a rešpektovali druhých v ich odlišnostiach.
  • Úmysel KBS na jún: Nech sú prvoprijímajúci živo začlenení do života spoločenstiev našich farností.
  • Modlí sa o. Juraj Spuchľák, riaditeľ Rádia Lumen.
  • Za uzdravenie pre ocka Petra
  • Za obrátenie a duchovné uzdravenie manžela Pavla a za posilu vo viere a dôvere v Boha, ako aj za synov a ich rodiny. Mária
  • Za uzdravenie z duševnej choroby syna Juraja a dar živej viery a dobré vzťahy v celej širokej rodine. Mama
  • Za šťastnú operáciu pre babku Margitu. Eva
  • Za zázrak, odpustenie a zmierenie sa s mojím manželom a záchranu našej rodiny. Veronika
Podporte vaše rádio LUMEN klub

Pre zlepšenie kvality našich stránok používame cookies. Tým, že pokračujete v prehliadaní stránok bez zmeny nastavenia vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním. Viacej o používaní súborov cookies.